HLR -Vuxna och barn i hem och grannskap - Repetitionskurs

En stark rekommendation är att då och då aktualisera kunskaper och färdigheter i HLR och hur man hanterar en hjärtstartare. Kanske så ofta som en gång per år. Kunskaper som man inte använder brukar minska. Det påverkar naturligtvis de färdigheter man har övat in. Repetera gärna - beställ en repetitionssammankomst hos oss.

Kursmål: Målet är att deltagare som tidigare deltagit i grundkurs skall upprätthålla sina kunskaper och färdigheter i HLR med hjärtstartare.

Kursanmälan och kostnader

Ta gärna kontakt med oss för att samtala om tider och vilka förutsättningar som finns för just er  att vara värd för en kurs och beställ kurs direkt hos oss.  Vi "utrustar" er med lite informationsmaterial som ni kan ge till de vänner och grannar som ni deltog på grundkursen med. Minst sex personer eller par för att det skall bli en kurs. Tag gärna kontakt med oss för mer information.

Klicka till kontaktsidan här

Repetitionssammankomsten förläggs till kväll eller helg. Huvudsakligt innehåll är praktiska övningar på docka och med hjärtstartare följt av lärande dialog. OBS! Endast för personer som tidigare har deltagit i en HLR-kurs.

Kurskostnad, 400 kronor exklusive moms per deltagare eller par.  Kurs för fler deltagare är möjlig. Tag kontakt med oss för dialog om kursform och kostnad.